donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

't Stoepje in Andel leidt tot gevaarlijke situaties

15 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Buurtvereniging De Zwaan in Andel meldt op haar blog de gevaarlijke verkeerssituatie rond 't Stoepje aan het einde van de Mr. S. Naaijenstraat. 't Stoepje is een belangrijke verbinding met de Hoge Maasdijk, maar is een verkeersonveilig punt. Met name de jeugd roetsjt daar lekker naar beneden. De buurt heeft de gemeente erbij gehaald om te zoeken naar oplossingen. Men wil niet wachten op een echt, vervelend of noodlottig ongeval.

De Zwaan: "Levensgevaarlijk punt voor de schooljeugd, die er met een rotgang vanaf rijdt en zodoende in de problemen komt met het rijdende verkeer in de Mr. S. Naaijenstraat. Gelukkig tot nu toe zonder noodlottig gevolg, al zijn wel diversere keren kinderen door de buurtbewoners naar de dokter gereden omdat ze gevallen waren."

Opheffen
Gistermiddag was er een ontmoeting met de gemeente in de personen van wethouder Bas de Peuter en Adriaan Lievaart om te zoeken naar een oplossing. Ter plekke werden diverse ideeën geopperd. Van borden, een sluis en een trap tot een hek, een ronddraaipoort en zelfs het opheffen van 't Stoepje. De Zwaan noteert: "Maar een afdoende oplossing is niet genoemd, alhoewel een ronddraaipoort bovenaan 't Stoepje een voorkeur had. Wat er nu gebeurt...? We weten het niet. Maar misschien heeft iemand die dit leest wel een idee?"

Dus reageren maar naar buurtvereniging De Zwaan in Andel. (Foto De Zwaan)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.