woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Alpe d'Huzes-Actiedag op Almkreek

11 februari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zaterdag 2 maart is er in Almkerk een sponsoractie voor Alpe d'HuZes op Golfpark Almkreek. De bedoeling is zoveel mogelijk geld voor het goede doel in te zamelen, maar de donateurs krijgen daar wel iets voor terug. Er vinden verschillende activiteiten plaats, waar donateurs uit kiezen.

Op de keuzelijst staan:

  • met gids wandelen langs historische plekjes in Almkerk
  • rondleiding op fort Giessen en archeologische bijzonderheden uit het Land van Altena
  • Oud-Hollandse spelletjes
  • workshop bloemschikken
  • golfclinic met golf-pro
  • rondje golf op 18 holes baan (vraag naar de prijs)
Na de activiteit komen de deelnemers samen voor een drankje, waarna er gezamenlijk van een buffet wordt genoten. Dit alles, dus activiteit, eten en drinken samen voor slechts € 50,-. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar het goede doel en is - niet te vergeten - als gift fiscaal aftrekbaar. "Daarom mag er uiteraard eventueel ook meer gedoneerd worden," zo klinkt het.
 
Aanmelden
Meld u tijdig aan bij Ad van Andel opandelaj@planet.nl of ad.vanandel.9@facebook.com
 
"Het is wel zo gezellig als u met uw kennissen, buren of familie komt. Maak hen dus warm voor dit evenement en kom gezellig samen. Leuker voor u, leuker voor ons Alpe d'HuZes team, maar vooral leuker voor mensen die met smart op een oplossing voor hun lijden wachten."
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.