Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Vernielingen aan auto, gedupeerde zoekt getuigen

9 februari 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Jaqueline Donkersloot uit Veen is er verbolgen over dat onbekenden haar auto hebben gemolesteerd. "Een aantal jongelui vond het nodig vernielingen te plegen. Dit is gewoon asao," schrijft ze op Facebook. Om de zaak aan de kaak te stellen roept Donkersloot getuigen op vooral te reageren. De reacties op haar Facebookbericht liegen er niet om. De terechte verontwaardiging is groot.

"Gisteravond rond 22.45 uur heeft er een aantal jongelui het nodig gevonden om vernielingen te plegen. Ze kwamen met vijf personen vanaf de Witboomstraat, zijn daarna de Burgemeester van Dijkstraat ingelopen tot aan de splitsing Burg. Van Dijkstraat / Dr. Tjalmastraat. Daar zijn drie personen de Burg. Van Dijkstraat in gegaan en twee personen de Dr. Tjalmastraat in.
Deze twee personen, tussen de 14 en 17 jaar, waarvan één met donkere jas met voorop een lichte streep/baan over de borst, vonden het nodig om onze auto te vernielen. Ze hebben beide spiegels vernield en een persoon is bovenop de motorkap gesprongen om met geweld tegen de voorruit te trappen. Ze zijn gezien door een aantal getuigen, maar wie herkent ze wellicht nog meer, of heeft wat gezien of gehoord?
Nu is het onze auto, wie weet wat ze nog meer gaan doen of hebben gedaan.... Dit is gewoon aso, blijf van een ander zijn spullen af, waar we allemaal hard voor moeten werken!"

Aangifte
Of Jacqueline Donkersloot aangifte heeft gedaan, was bij het publiceren van dit bericht niet bekend.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.