woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

ACKC gaat samenwerken met ARR

6 februari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op initiatief van het bestuur van ACKC zijn eerder de mogelijkheden voor samenwerking tussen de Almkerkse korfbalclub en Altena Road Runners (ARR) grondig bekeken. Na overleg met de stichting Sport en Welzijn Almkerk West, die de accommodatie van ACKC beheert, is nu een pilotproject van een jaar afgesproken.

Tijdens deze pilot zal de jeugd van ARR een uur per week gebruik maken van de velden en accommodatie van ACKC. Dit voor voor de trainingen. Daarnaast worden andere opties voor samenwerking bekeken. Gedacht wordt aan het gezamenlijk aanbieden van trainingen voor leden van beide verenigingen.

Het nieuwsbericht over deze samenwerking is te lezen op de website van ACKC.

Ook Runnersfoto brengt een bericht naar buiten...

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.