donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Politie zoekt getuigen diefstal Kruidvat

5 februari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het programma Bureau Brabant besteedt aandacht aan de overval op maandag 6 augustus 2012 bij Kruidvat aan de Lijnbaan in Werkendam. Er werd toen voor 400 euro aan cosmetica gestolen.

Drie (vermoedelijk Oost-Europese) mannen kwamen tussen 13.10 en 13.20 uur de winkel binnen. Zij stelen daar de nodige cosmetica en verlaten vervolgens rennend de winkel. Twee mannen staan op beelden van de beveiligingscamera in de winkel. (Zie foto.) De politie zoekt naar getuigen.

Signalement

Dader 1: jonge man, kort middenblond haar, donkere broek, donkerblauw vest met lichtblauwe strepen over de mouwen en schouders, lichte schoenen en rugzak om de schouder.

Dader 2: jonge man, kort geschoren donkerblond haar, donkere jas, donkere broek en rood t-shirt.

Als u informatie heeft en weet wie deze mannen zijn laat het de politie dan weten. U kunt bellen met 0900-8844.

Bureau Brabant

Met Bureau Brabant wil de politie de inwoners van Noord-Brabant betrekken bij hun opsporingsonderzoek; de kijkers krijgen vanaf de bank thuis de gelegenheid om met de politie te communiceren door hun tips en overige informatie aan de politie te melden. Zo wordt een kijker aandeelhouder in veiligheid. Want politieprogramma’s scoren, zeker als de burger weet dat het misdrijf bij hem om de hoek is gebeurd.

Aanleiding

Aanleiding tot de start van een provinciaal opsporingsprogramma was de behoefte die er bij de politie en justitie bestond om meer en meer de mensen thuis te betrekken bij het opsporingsonderzoek. Politiemensen bemerkten tijdens hun contacten met de burgers dat er bij de bevolking veel informatie leefde die – onbewust – niet bij de politie terechtkwam. Mede gezien het feit dat elders in het land met regionale opsporingsprogramma’s goede successen behaald zijn is het initiatief ontplooid.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.