Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Workshops in Dorpshuis Veen voor Alpe d'Huzes

4 februari 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Elk jaar nemen duizenden Nederlanders deel aan Alpe d'HuZes. Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Op 6 juni aanstaande zullen de deelnemers op de fiets of te voet de strijd met de berg aangaan. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot zes keer toe beklommen. Het sponsorgeld wordt gebruikt voor onderzoek naar goed, gelukkig en gezond leven met kanker.....

Om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te krijgen, worden er in (en met medewerking van) het Dorpshuis in Veen vijftien creatieve workshops georganiseerd. Maar liefst acht Kinderworkshops op woensdagmiddag en zeven workshops voor volwassenen op zaterdagmiddag. De activitieten varieren van Valantijskaarten scrappen tot en met teenslipeprs pimpen. De volwassenene gaan onder meer aan de slag met bloemschikken voor Pasen en etageres maken van oud servies.

De worskhops worden georganiseerd in de periode 13 februari tot en met 25 mei aanstaande. In de Agenda op Aalburg.net vindt u alles over, tijden, kosten en meer...

Meer info over Alpe d'HuZes vind je op: www.opgevenisgeenoptie.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.