zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Brandweer Aalburg: uitruk voor grote brand in Waalwijk

4 februari 2013 (door AalburgNet)

WAALWIJK / AALBURG - De brandweer uit Aalburg assisteerde met twee wagens zondagmiddag bij een grote brand in de vleeswarenfabriek in Waalwijk. Deze legde het bedrijfscomplex volledig in de as.

De melding van de brand bij het bedrijf Ce-Es aan de Duikerweg kwam rond 14.30 uur binnen via een automatische brandmelding. Al snel werd duidelijk dat de vlammen uit het dak sloegen. Hierop schaalde de brandweer op naar code 'zeer grote brand'. Vier blusvoertuigen, een hoogwerker en aanvullend materieel werden ingezet om de vlammen te bedwingen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Er zou niemand gewond zijn geraakt.

UPDATE 
De politie startte maandagmorgen een onderzoek  naar de oorzaak van de brand. De schade aan het bedrijf blijkt groot. Diverse mensen van de technische recherche onderzoeken hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Mogelijk dat later bekend wordt gemaakt door de politie wat de oorzaak is geweest. De bedrijven naast het uitgebrande pand bleven, door het snel optreden van de brandweer, gespaard.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.