woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Van der Beek wint VIP-prijs Radio A-FM

4 februari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Gijsbert van der Beek won zaterdag de Radio A-FM Vipprijs 2012: een paar klompen. Omringd door genomineerden uit het Land van Heusden en Altena werd de rector van het Altena College bedolven onder lieve woordjes en kussen.

Van der Beek valt met zijn sterrenschool al jaren in de prijzen. Hij durft zelfs regelmatig 'nee' te zeggen tegen het Ministerie van Onderwijs. De stijl van deze klasbak? ‘Respect staat voorop in de school. Ik geef iedereen de ruimte om zijn talent te ontwikkelen en fouten maken mag. We zijn allemaal trots op de school.’ De 1.400 lieverdjes dragen hem en zijn team op handen. De boerenzoon uit Genderen, woonachtig in Sleeuwijk, heeft zich ook ontplooid tot de ideale Altena Burger: een grenzeloze mens met geestdrift en spelregels. (Piet Hartman)

Lees meer over:

altena college Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.