donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Valentijnsradio brengt rozen, muziek en romantiek

3 februari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - "Breng die rozen naar Sandra. 't Is misschien niet te laat..." Rozen nodig? Om dat je iets goed te maken hebt? Of gewoon rozen omdat je hem of haar leuk vindt? Dank je wel wilt zeggen? Of een andere reden? Doe in al die gevallen mee met de Valentijnsactie op Oké FM.

Radio Oké FM (voorheen Aalburg FM) staat op 14-2 in het teken van de Valentijnsactie: Verras jouw (geheime) liefde met een geweldig uniek Valentijnscadeau. Dit gebeurt in samenwerking met weekblad Het Kontakt en het digitale marktplein voor Aalburg: Aalburg.net.

Oké FM slingert zijn booschap al weken de ether in: "Ben je verliefd? Kun je ook niet anders dan alleen aan die ene persoon denken? Grijp dan nu je kans en verras jouw Valentijn!! Laat jouw liefdesboodschap achter voor jouw Valentijn, dan regelen wij de rest!"

Rozen en een diner-voor-twee
Wie zich aanmeldt voor deze Valentijnsactie maakt kans om zijn of haar liefdesboodschap in de speciale Valentijnseditie van het Kontakt aan te treffen. Ook op Aalburg.net besteed aandacht aan deze bijzondere boodschappen en de bijbehorende prijswinnaars. En als klap op de vuurpijl zal deze liefdesboodschap voorgedragen worden in de speciale Valentijnsshow op Oké FM. Een woordvoerder van het radiostation: "Daarnaast zullen wij in deze Valentijnsshow ook diverse geliefdes verassen door hen live op de radio uit te nodigen met de liefdesboodschap en een bos rode rozen, die bij de betreffende valentijn aan de deur wordt afgeven." Ook wordt onder alle aanmeldingen een romantisch diner voor twee personen verloot.

Meedoen?!
Luisteraars van Oké FM, bezoekers van Aalburg.net en lezers van Het Kontakt kunnen zich aanmelden voor de Valentijnsactie. Aanmelden voor de Valentijnsactie is mogelijk via: www.oke.fm/valentijnsdag.

De uitzending is op donderdag 14 februari vanaf 18.00 uur - de speciale Valentijnsshow - op familieradio OKÉ FM.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.