vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Netwerken op Valentijnsdag heet zakelijk flirten: Open Coffee Altena 7.0 op 14-2

1 februari 2013 (door WoudrichemNet)

GENDEREN - Open Coffee Altena 7.0 - op Valentijnsdag (14-2!) - wordt ongetwijfeld een boeiende sessie. De laatste meeting was in november 2012 alweer bij Rabobank Altena in Almkerk. Deze koffie-ontmoeting was goed voor maar liefst 115 ondernemers. Dat bood evenzoveel mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan. Zeker op Valentijnsdag. (Heet netwerken op deze dag dan ook zakelijk flirten...?)

Business Promo
Het businessnetwerk dat koffie als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw twee interessante pitches op rode Coffee Stip. En wel MaxServ uit Giessen en Digitalisma uit Almkerk.
Nieuw deze alfevering is de Coffee BusinessPromo door fotografe Evita Copier met Google Business Photos. Dit is een technologie die Google sinds begin vorig jaar naar Nederland heeft gehaald.

Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Altena Business, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in in het blad voor ondernemers. Media-adviseur in deze is Peter Vos (06-51490382).

Waar
Het ondernemersnetwerk in de maand februari is dus bij 
Autobedrijf Thur aan de Kelderstraat in Genderen.
Van 9.30 uur - 11.00 uur. De koffie daar wordt verzorgd door 't Buitenhoff uit Andel. Aanmelden voor deze meeting kan via www.ondernemendaltena.nl of via coffeealtena.aalburg.net.

Op LinkedIn Ondernemend Altena en wel onder de subgroep Open Coffee Altena staat een 'tussenstand' van ondernemers die er editie 7.0 zeker bij zullen zijn.

Zakelijk flirten...
Ondernemers kunnen hun zakelijk succes vergroten door goed gebruik te maken van lichaamstaal. Zakelijk flirten dus. Op Valentijnsdag wordt in de interactieve workshop van de Kamer van Koophandel (KvK) Amersfoort duidelijk hoe het werkt. Verkopen 1.0 werkt niet meer, stelt men in een persbericht, en daarom wordt tijdens de workshop gewerkt aan een persoonlijk zakelijk ‘flirtplan’. Zodra er inzicht is in de eigen, unieke aantrekkingskracht kan het zakelijk flirten worden ingezet. Aldus de KvK aldaar.

Interessant. Zou een dergelijke workshop ook niet in Altena kunnen? Jammer eigenlijk dat Amersfoort vanuit Genderen nét niet naast de deur is...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.