woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Dorpsraad Almkerk onderzoekt behoefte aan buurtpreventie

31 januari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Wat vindt u van het plan om in Almkerk Buurtpreventie te starten? 1. Vindt u buurtpreventie belangrijk? Ja / Nee 2. Wilt u deelnemen aan buurtpreventie? Ja / Nee. Dit zijn de vragen die Dorpsraad Almkerk, die inmiddels drie jaar bestaat, voorlegt aan buurtbewoners.

Een en ander naar aanleiding van de onlangs gehouden Veiligheidsmarkt in Almkerk. Naar schatting maakte een kleine 300 mensen een rondje over de markt, waar diverse bedrijven op het gebied van veiligheid zich presenteerden. Ook de brandweer was aanwezig, alsmede de EHBO. Tevens werden er diverse lezingen gegeven door onder meer de politie en een voormalige inbreker. Het was de eerste keer dat de dorpsraad een dergeljke markt organiseerde.

Info
Wie meer informatie over Buurtpreventie wil, kan contact opnemen met de projectleider Buurtpreventie van de drie gemeenten: Fiona Spit. Telefonisch: 0416 - 69 87 60, e-mail: f.spit@aalburg.nl. Natuurlijk kunt u met vragen ook altijd terecht bij de Dorpsraad, contactpersoon saar is Kees Noorloos (k.noorloos@planet.nl).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.