donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nieuwe uitdaging voor bewoners Slot Loevestein

31 januari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / POEDEROIJEN - Tweeënhalf jaar nadat de Brabanders Mylan en Manon Lin de Slag om Loevestein wonnen, verlaten ze de vesting om een nieuwe uitdaging te beginnen: een hotel en restaurant runnen in Friesland.

Het nieuws kwam voor directeur Ien Stijns als een verrassing, maar ze heeft begrip voor de keuze van het echtpaar. “Natuurlijk is het jammer voor ons. Slot Loevestein is volop in ontwikkeling met de verbouwing, een nieuwe publiekspresentatie en verdienmodel. Mylan en Manon hebben op een uitstekende manier invulling gegeven aan het wonen en werken hier. Dankzij Mylan hebben we mooie evenementen kunnen organiseren, zoals het drukbezochte Ridderfestival en het Winterfeest. Manon heeft de horeca en Suite & Breakfast helemaal op poten gezet. En dat is nog maar een stukje van wat ze hier hebben betekend. Wij gaan verder met wat zij in gang hebben gezet en zullen ze zeker missen.”

Ook Mylan en Manon zullen het drukke bestaan op Slot Loevestein missen, maar hebben ook zin in de volgende stap. Mylan: “Het is altijd al onze droom geweest om zelf een hotel met restaurant te beginnen. Het is misschien wat vroeg, maar deze kans kwam op ons pad en kunnen we niet laten liggen.”

Vacature
Tot eind februari zullen Mylan en Manon nog samen met de ezels Grotius en Jonas en de hond Andras in de vesting wonen. In maart gaan ze in aan de slag als zelfstandig ondernemer bij Het Weeshuys in Bolsward. Met het vertrek van Mylan en Manon zijn er ook twee vacatures beschikbaar: een horecamanager en beheerder. Meer informatie binnenkort op www.slotloevestein.nl. (Foto Marcel Köppen)

Lees meer over:

Slot Loevestein manon mylan
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.