donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Twee kampioenteams bij BC Aalburg

29 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Maar liefst twee van de vier competitieteams van Badmintonclub (BC) Aalburg die in de najaarscompetitie 2012 van de Bossche Badminton Federatie (BBF) uitkwamen, hebben het kampioenschap in hun jeugdpoule, dan wel in de seniorenklasse veroverd.

Competitieteam BC Aalburg Jeugd 1 heeft de hooggespannen verwachtingen waargemaakt en is kampioen geworden in Minioren Poule 1. Mede omdat promotie vanuit deze hoogste poule van de jongste leeftijdscategorie (tot 12 jaar) niet mogelijk is, zullen de spelers van dit team nu deel gaan uitmaken van het jeugdteam dat in het voorjaarsseizoen 2013 bij de Pupillen (12-15 jaar) de competitie aangaat.

Ongeslagen
Het team BC Aalburg Senioren 1, dat het nieuwe seizoen in een ietwat gewijzigde samenstelling inging, bleek nog steeds in de winning mood te zijn. Zij bleven ongeslagen in alle wedstrijden en hebben daarmee het welverdiende kampioenschap in Senioren Klasse 7 binnengesleept. Dit betekent dat de opmars van dit team naar de hogere regionen onverdroten wordt voortgezet met promotie naar de zesde Klasse per start van het voorjaarsseizoen 2013.

Lees meer over:

kampioen bc aalburg badminton
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.