woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Witte Molen krabbelt omhoog

29 januari 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Na jaren van verlies verwacht de Witte Molen het jaar 2012 met een – weliswaar kleine – winst af te sluiten. De laatste winstverwachting die het beursgenoteerde bedrijf naar buiten bracht is 75.000 euro (op een omzet van tien miljoen op jaarbasis). Eind maart worden de definitieve cijfers bekend gemaakt.

De Witte Molen heeft roerige jaren achter de rug die gekenmerkt werden door tegenslagen, interim-bestuurders en saneringen. Het personeelsbestand liep in vijf jaar terug van negentig naar circa dertig fte’s. Het bedrijf wil zich richten op meerdere productlijnen, uitbreiding van het assortiment en nieuwe verpakkingen nadrukkelijker op de consumentenmarkt: dierenspeciaalzaken, supermarkten en tuincentra.

In de komende Meeuwense Dorpskrant komt de nieuwe directeur A. (André) Vink uitgebreid aan het woord. (Meeuwenonline)

Lees meer over:

Meeuwen witte molen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.