donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

In Kenia de handen uit de mouwen voor Kenia

29 januari 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Van 12 juli tot en met 2 augustus 2013 vertrekt opnieuw een groep enthousiaste jongeren en volwassenen uit Nederland naar het onderwijsproject van The Style Foundation in Kenia. De reis wordt georganiseerd door het team van The Style Travel. The Style Travel is opgericht met als doel het organiseren van reizen naar projecten van The Style Foundation. Ook voor de bouwtrip in 2013 gaat het om het pilot project in Lolgorien (Kenia) waar een scholenproject voor Masai-kinderen wordt gerealiseerd.

Diederik van Andel uit Andel, hoofdreisleider bij The Style Foundation: "Drie weken bouwen op ons projectterrein aan onze schoolgebouwen, huisjes, toegangspoort, waterpomp en meer. Maar ook het organiseren van kinderwerk voor 600 kinderen op een school waar we drie weken mogen verblijven. En wat dacht je van een safari door de Masai Mara, een bezoek aan een Masai Village en ook nog een keer met z’n allen op een piki piki (motor) naar de veemarkt. En allebei de zondagen naar een openlucht kerkdienst met onwijs veel Masai mensen. En dat met een geweldig team van 35 enthousiaste jongeren en volwassenen uit heel Nederland."

Informatie
Wie meer wil weten gaat naar www.thestylefoundation.org/groepen en bekijkt daar alle informatie. Heb je vragen? Mail dan naar travel@thestylefoundation.nl. De aanmeldingen gaan snel en de plaatsen zijn beperkt.
Van Andel: "Houdt ook onze Facebook (www.facebook.com/thestylefoundation) en Twitter (@StyleFoundation) in de gaten. Ook voor foto's van de eerdere reizen kan je kijken op onze sociale media platformen."

Ook mag je bellen met Diederik van Andel op telefoonnummer 0624 359 461.

Zie ook:

Lees meer over:

kenia style foundation
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.