zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Dode gevonden in woning Genderen

28 januari 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - Het gaat niet om een misdrijf. Zoveel is helder. Maar wat dan de reden is van het dode lichaam in een wonig in Genderen, die vraag blijft vooralsnog onbeantwoord. De politie, die in de nacht van zondag op maandag aan de Weidestraat een dode man aantrof, deed en doet over het gebeuren geen mededelingen. Ook is er (nog) geen persbericht uitgegeven.

Wellicht dat dit te maken heeft met het vervolg van het lopende onderzoek dat de technische recherche vannacht startte in de woning van het echtpaar.  Naar verluid werd dat met name uitgevoerd in de keuken en de huiskamer. Wel is duidelijk dat om 0:48 uur twee ambulances en de traumaheli in allerijl naar de Weidestraat zijn vertrokken. 

Details
Eerder viel op internet een bericht te lezen dat de overleden man lid zou zijn van de lokale vrijwillige brandweer. Over de verdere toedracht ontbreken vooralsnog de nadere details.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.