vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Scouts combineren sneeuwballengevecht met wargames

28 januari 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Zaterdag deden de landscouts hun 'ding.' Omdat het buiten nog steeds guur en koud was, stonden er binnen bij de kachel twaalf computers klaar voor een middag gamen. Het was deze middag (een keertje?) geoorloofd om de scout naast je op een zo verpletterend mogelijke manier te verslaan, onder het motto "Niets is te gek." Virtueel welteverstaan.

Gelukkig was er toch nog wel een 'ouderwets' sneeuwballengevecht. Dat kostte de nodige - lichamelijke - energie. Want natuurlijk hoort een scout  - ook - buiten. Toen werd de klassieker Red Alert (natuurlijk Yuri’s revenge) opgestart. In drie verschillende spellen werden schitterende bases en grandioze legers opgebouwd. Na wat uitleg door de staf  barstten de virtuele gevechten los.

Vertrek
Om 16:30 uur was het uit met de pret. Na afloop vertrokken alleen de scouts die vanwege het slechte weer opgehaald werden. Om half 7, ruim twee uur na het officiele einde van de opkomst, vertrok de laatste scout uit het troephuis. De scouts kunnen weer spreken van een gezellige opkomst. (Foto Scouting Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.