donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

First Class Entertainment mag naam Dokter Tinus officieel voeren

28 januari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - First Class Entertainment uit Woudrichem heeft nu ook de officiële licentie binnen om in 2013 en 2014 Dokter Tinus Arrangementen te mogen organiseren onder die naam. Programmamaker SBS heeft de eerdere aanvraag van Herman en Alice van Diejen om Dokter Tinus op die manier aan hun bedrijf te binden, goedgekeurd.

De evenementenmakers aan de Kerkstraat in de Vestingstad stelde eerder een drietal arrangementen samen: Het Dokter Tinus Historie & Filmweetjes Arrangement, Het actieve Dokter Tinus Teambuilding Arrangement en Maak uw eigen Dokter Tinus Filmpje. First Class Entertainment mag de merknaam Dokter Tinus nu dus ook officieel daaraan verbinden.

Wie meer wil weten gaat naar First Class Entertainment

Vervolg
De televisieserie Dokter Tinus is voor het grootste gedeelte opgenomen in het dorpje Wourkem. In werkelijkheid heet Wourkem natuurlijk Woudrichem. De serie, die een Nederlandse bewerking is van de Britse serie Doc Martin, gaat over een over een chirurg uit de randstad die plattelandsdokter wordt, een hoofdrol van Thom Hoffman. Op 29 augustus 2012 debuteerde de serie bij SBS 6. Dokter Tinus trok bij de eerste afleveringen ruim 1 miljoen kijkers. Inmiddels heeft SBS besloten een vervolgserie te gaan maken. Dat maakte Steven Berendsen, de regisseur, afgelopen najaar bekend in het debatprogramma MAAS!. Waarschijnlijk beginnen de opnames dit voorjaar en worden voor de tweede serie twaalf of dertien afleveringen opgenomen. Berendsen is in gesprek met de gemeente Woudrichem. (Foto First Class Entertainment)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.