vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Beelden gewapende overval Wijk en Aalburg op internet

26 januari 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Beelden van de laffe overval afgelopen woensdagavond op een huis aan de Oude Kerkstraat is door het betreffende echtpaar, Joop en Jannie Schouten, op YouTube geplaatst. 

De beelden zijn afkomstig van de verschillende camera's die rond hun woning hangen. Hoewel de beelden niet volledig scherp zijn, is goed te zien hoe twee gemaskerde mannen aanbellen en het huis binnendringen. Ook is te zien hoe Schouten door een van de overvallers naar buiten geleid wordt, om even later ook weer terug te keren.

Reacties
Mensen die het filmpje op Youtube hebben bekeken, reageren stuk voor stuk verontwaardigd. Een bloemlezing: "Het is jammer dat de beelden niet duidelijker zijn. Je moest ze eigenlijk goed kunnen herkennen zodat ze aan de schandpaal kunnen." Maar ook: "Verschrikkelijk en groots gelijk dat je deze beelden gebruikt. Misschien dat iemand ze herkent. Sterkte Joop en Jannie." En: "Ik hoop dat ze die mannen snel pakken. Meteen weer een stel aan de schandpaal, leren ze het hopenlijk meteen goed af! Achterlijke mensen!!"

Getuigen
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en vraagt mensen die woensdagavond rond 22.30 - 23.00 uur in de omgeving van de Oude Kerkstraat waren - en iets hebben gezien of gehoord - zich vooral als getuige te melden. U kunt bellen met nummer 0900-8844.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.