woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

Veertigjarige school De Hoeksteen gaat feestvieren

25 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - CBS De Hoeksteen bestaat binnenkort veertig jaar. De jubileumcommissie is al hard aan het werk om het feest vorm te geven. De eerste twee vergaderingen zijn al geweest en een aantal zaken staat in de spreekwoordelijke grondverf.

Zo zijn er plannen een reünie te organiseren, wordt er een speciaal tijdschrift uitgegeven en worden er allerlei evenementen voor de kinderen georganiseerd. Dit alles zal plaatsvinden van 15 tot en met 26 april 2013. De reünie is voorlopig vastgesteld op woensdag 24 april vanaf 19:30 uur.
"Tijdens deze avond willen we ook heel graag nog één keer het schoolkoor op laten treden. Meester Hakkesteeg is al druk bezig om de oud-schoolkoorleden bij elkaar te krijgen,." schrijft het organiserend comité.

Afgeven
Noteer de datum alvast in uw agenda en vertel het verder aan oud-leerlingen, oud-leerkrachten, oud-bestuursleden en verder iedereen die in de laatste veertig jaar iets met de Hoeksteen te maken heeft gehad. Iedereen kan zich aanmelden via de mail: reunie@dehoeksteencbs.nl of telefonisch (meester Hakkesteeg). "Ook zijn we bezig om een herdenkingsboekje/ - tijdschrift uit te geven. In het boekje/ tijdschrift is ook ruimte voor verhalen van ouders. Hebt u een leuke herinnering aan de Hoeksteen of heeft u een ander mooi verhaal over de Hoeksteen dan kunt u dat ook op school afgeven."

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.