Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Schaatsen in Veen op de bouwkavel

24 januari 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Aan de Veense Maasdijk bouwt Woonlinie het nieuwe Molenhuis. Naast dat huis ligt nog een braakliggend kavel te koop. Omdat er veel water op de kavel lag en Koning Winter uiteraard ook Veen in zijn greep heeft, is die plas nu bevroren en valt daar prima te schaatsen.

Maar daar moest wel het nodige voor gebeuren... Enthousiastelingen verwijderden daarom de sneeuw en kinderen, maar ook volwassenen, trekken nu hun baantjes op een schitterende plas (bevroren) water. Of draaien rondjes bijvoorbeeld rondom het bord Te Koop, enkele meters vanaf de rand van de onverwachte ijsbaan.

Wie niet sterk is, moet slim zijn... Met dank aan Woonlinie voor de foto.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.