vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

OV Aalburg zoekt verenigingen, stichtingen en goede doelen

24 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Ook dit jaar is Ondernemersvereniging (OV) Aalburg weer voornemens de fietstocht Aalburg Rond te organiseren. Zoals altijd op de tweede zaterdag van de maand juni: in 2013 is dat op 8 juni. Jaarlijks wordt een tweetal verenigingen, stichtingen of goede doelen geselecteerd die een plaats krijgen langs de route van Aalburg Rond. U kunt in dit verband denken aan de Voedselbank, iemand die iets verkoopt voor het goede doel, maar ook bijvoorbeeld een muziekvereniging die zich eens wil presenteren. Maar denkbaar is ook een stichting die zich inzet voor het behoud van erfgoed.

De stichting, vereniging of het goede doel moet gevestigd zijn in de gemeente Aalburg, of het maatschappelijk belang van Aalburgse burgers dienen.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden? Stuur dan voor 15 februari 2013 een mail naar info@ov-aalburg.nl . Geef daarin een korte uitleg van uw doelstelling en vermeld de contactgegevens. Ondernemersvereniging Aalburg selecteert twee doelen. Zij krijgen een - gratis - stempelpost langs de route van Aalburg Rond.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.