zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

IJsbaan Markt Aalburg gaat definitief niet door

23 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Eerder deze week ontstond het idee bij een aantal ondernemers aan en rond de Martk in Aalburg om (een deel van) het plein onder een dun laagje water te zetten, zodat kinderen toch nog zouden kunnen schaatsen. Dat gaat nu definitief niet door.

Aleereerst omdat de ijsbaan in Aalburg, tegen eerdere verwachtingen in, toch open zal gaan vandaag. Geheel of gedeeltelijk. De ondernemers willen dit natuurlijk niet in de weg zitten en annuleerden daarom even spontaan weer hun poging een ijsbaan op het Marktplein aan te leggen.
Ondanks dat het niet doorgaat liet Aalburg zien dat het in staat is om snel en goed samen te werken om een dergelijk project zelfs indien nodig binnen een dag te realiseren. Immers, de gemeente was akkoord, de markmeester was akkoord, de brandweer zou bijspringen en de ondernemers wilden hun handen uit de mouwen steken. Al met al, ijzig goed.

Inmiddels zijn (of gaan) in de regio de ijsbanen zo'n beetje allemaal open. Zie de eerdere berichtgeving hier op deze site. (Archieffoto - ijspret in Genderen)

Zie ook:

Lees meer over:

Ijsbaan Altena sneeuw
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.