vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Man en vrouw aangehouden voor diefstal Cadillac in Sleeuwijk

23 januari 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Een 25-jarige man en een 20-jarige vrouw uit Sleeuwijk werden dinsdag 22 januari 2013 rond 18.30 uur aangehouden op verdenking van diefstal van een auto. De blauwe Cadillac was zaterdagavond 2013 in Sleeuwijk onder valse voorwendselen afhandig gemaakt van de eigenaar. De eigenaar deed aangifte en de politie startte een onderzoek.

Dinsdagavond 22 januari 2013 werd het voertuig gezien in Sleeuwijk. De politie vroeg de hulp in van burgers via een burgernetmelding om uit te kijken naar de gestolen auto. De auto werd gevonden. De verdachten werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

Lees meer over:

Politie burgernet Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.