zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Loeki nog steeds spoorloos

21 januari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / WOUDRICHEM - Bregje Zijlstra, één van de speurders naar de hond Loeki die sinds 5 december 2012 spoorloos is, laat de redactie weten dat het zwarte teefje 'helaas' nog steeds spoorloos is. Tweejarige Loeki is op sinterklaasavond 's avonds uit de tuin aan de Eenhoorn in Woudrichem achter wild aangegaan en sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Zijlstra: "Ik moet je helaas laten weten dat we Loekie nog steeds niet gevonden is. Ze is voor het laatste gezien op 14 januari rondom de begraafplaats  / sportvelden. Afgelopen weekend hebben we gespeurd en met een verrekijker een vangkooi in de gaten gehouden die we hadden geplaatst op een beschutte plek bij de begraafplaats in Werkendam."

Er staat nu nog een vangkooi dag en nacht open bij een huis vlakbij de begraafplaats in de hoop dat Loekie daar in zal lopen en terug gebracht kan worden naar haar eigenaar.

Oproep
Bregje Zijlstra: "Ik hoop dan ook van harte dat de oproep van Loekie nogmaals geplaatst mag worden (ook op Twitter), zodat mensen ervan op de hoogte zijn dat dit hondje nog steeds vermist is en een week geleden nog gezien is! Heel erg bedankt en nu maar hopen op een goede afloop."

Dus Altena: wie, o wie heeft Loeki gezien? Het speurdersteam ontvangt graag uw tips. Indien u informatie heeft over Loeki, neem dan contact op met Suze op nummer 06-46198579 of Tanja op nummer 06-12919194.

Het signalement luidt:

  • Dier: Hond.
  • Geslacht: teef.
  • Kleur: zwart.
  • Hoogte: klein/middenslag 40 cm.
  • Gewicht: +/- 14 kilo.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.