maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Een geit in je klas: wie maakt dát mee?

21 januari 2013 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - De kinderen van groep 3 van CBS De Kandelaar in Rijswijk kregen deze week wel zeer speciaal bezoek in de klas. Een heuse geit. De school vertelt hoe het allemaal zit...

"De ouders van Femke Westerlaken kwamen deze week met een echte melkgeit naar school. De kinderen uit groep 3 hadden namelijk net het woordje geit geleerd." Om het onderwijs nog 'echter'te maken moest er natuurlijk een geit komen. Dat lukte. De school: "De vader van Femke had zijn mooiste geit uitgekozen, die voor dit speciale bezoek even vanuit de stal naar school werd vervoerd. Na groep 3 wilde de geit ook nog wel een kijkje nemen in de kleutergroepen. De kinderen willen de familie Westerlaken van harte bedanken voor dit leuke bezoekje!"

Lees meer over:

geit Rijswijk cbs de kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.