vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Gestolen shovel uit Meeuwen teruggevonden in Veen

18 januari 2013 (door AalburgNet)

Meeuwen/Veen - Een gestolen shovel is door de eigenaar uit Meeuwen teruggevonden aan de Wielstraat in Veen.

De shovel werd woensdagnacht 17 januari tussen 1 en 3 uur 's nachts gestolen uit de schuur bij de boerderij aan de Meeuwensesteeg. De machine was voor de eigenaar makkelijk te vinden door het track & trace systeem dat erin zat gebouwd. Op een openbaar terrein waar de shovel werd teruggevonden, werd de shovel getakeld en vervolgens teruggegeven aan de eigenaar. Van een dader ontbrak elk spoor. De politie voert onderzoek uit op beide plaatsen.

Lees meer over:

Meeuwen gestolen shovel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.