zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Auto tegen een boom bij Dussen

18 januari 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Ter hoogte van Dussen reed gisteren (donderdag 18 janari) een auto op de provinciale weg (N283) tegen een boom. In het voertuig zaten twee mensen. Beide inzittenden, een ouder echtaar: hij 79, zij 78, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto die achter het echtpaar reed, is vermoedelijk met de rechterwielen in de berm gekomen en heeft met de linkervoorzijde de rechterachterzijde van de auto van de slachtoffers geraakt. De auto van het echtpaar raakte van de weg en reed tegen een boom. De slachtoffers werden door de medewerkers van de hulpdiensten uit de auto bevrijd.

De 36-jarige bestuurster van de achteropkomende auto uit Raamsdonksveer bleef ongedeerd. De Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval om de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Lees meer over:

Politie ongeval Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.