vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem zoekt sponsors voor winterzaalvoetbal

18 januari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Zolang de velden niet bespeelbaar zijn in januari en februari voetballen de pupillen van vvWoudrichem op zaterdagochtend in ’t Rondeel of het Soccerhome in Raamsdonksveer. Die activiteit is te sponsoren.

Wat krijgt een sponsor hiervoor terug:
•    Leuke tekst en reclamemogelijkheid om een bedrijf te promoten in de wekelijkse mail voorafgaande aan de zaterdag dat het bedrijf sponsor is.
      De e-mail bereikt ongeveer tachtig mini-, F en E pupillen (plus hun ouders/verzorgers).
•    Wekelijkse vermelding (1 regel) als sponsor met link naar internetpagina onderaan iedere mailaankondiging aangaande het zaalvoetbal.
•    Vermelding van logo op de speelschema’s en teamindelingen op de zaterdag dat men sponsort.
•    Mogelijkheid om bedrijfsfolders op statafels in de sporthal neer te leggen.

Bent of kent u nog een sponsor, dan horen we dat graag!
Met de opbrengst van de sponsoractie wordt de zaalhuur bekostigd en eventuele extra’s komen geheel ten goede aan vvWoudrichem jeugd. Hiermee kunnen we materialen zoals ballen of wellicht zelfs doeltjes voor op het trainingsveld kopen.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven als sponsor, dat kan via mail  karel.van.der.kruit@hager.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag voorzien van bedrijfsnaam, contactpersoon, email adres en telefoonnummer).

Mocht u een link hebben met één van de pupillen teams dan wordt sponsoring nog interessanter. De drie teams die de meeste sponsoren (sponsorpunten) aanleveren ontvangen hiervoor namelijk een leuke prijs. Meld bij sponsoraanmelding dan ook zeker de link.

Heel veel dank! 
Mini, F en E pupillen vvWoudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.