woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Alle voetbalwedstrijden afgelast

17 januari 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurveldvoetbal op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari afgelast. Aanleiding voor deze algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden.

De afgelasting geldt voor alle districten en landelijke competities veldvoetbal, inclusief de Topklasse Zaterdag en Topklasse Zondag.

De afgelasting geldt niet voor de B-junioren Eredivisie. Hiervoor geldt een aparte afgelastingregeling; deze wedstrijden worden bij een algehele afgelasting per ommegaande op een kunstgrasveld aangeboden om de voortgang van deze competitie te waarborgen.

 

Lees meer over:

Voetbal Altena afgelasting
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.