zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Kinderkoor De Fontein heeft nieuwe dirigente

17 januari 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - Kinderkoor De Fontein zat verlegen om een dirigente, maar heeft er nu een in de persoon van Elsbeth Hommel uit Kaatsheuvel. Zij neemt na acht jaar het dirigeerstokje over van Anne-Marie Sanders, die om gezondheidsredenen haar functie heeft neergelegd.

Elsbeth Hommel is leerkracht op een christelijke basisschool in Waspik en speelt dwarsfluit en keyboard. Naast De Fontein dirigeert zij nog een kinderkoor in Sprang-Capelle, For the Lord, dat binnenkort haar vijfjarig jubileum viert.

Kinderkoor
Kinderkoor De Fontein bestaat op dit moment uit ongeveer 35 kinderen uit de regio Altena in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Het koor repeteert elke vrijdagavond in de Gereformeerde kerk in Genderen. Het repertoire bestaat uit christelijk liederen. Enkele malen per jaar verleent het koor haar medewerking tijdens kerkdiensten en zangdiensten in de regio.

Meedoen
Ben jij 6 jaar of ouder en zou jij het ook leuk vinden om met ons mee te zingen? Kom dan een keertje meedoen met een repetitie op vrijdagavond van 18.30-19.30 uur in de gereformeerde kerk, Hoofdstraat 76 in Genderen. Zeker ook jongens zijn van harte welkom!
Voor meer informatie kun je ook bellen met een van de bestuursleden van het kinderkoor: Gea Combee (0416- 351262) of Jeroen van Wees (0416-380918)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.