vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Rivas Zorggroep houdt inloopmiddagen

17 januari 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Rivas Zorggroep houdt meerdere inloopmiddagen met elk een ander thema. Deze vinden plaats in De Hoogjens 29 in Sleeuwijk. De eerste is  dinsdag 29 januari. Vanaf 14.30 uur kunnen mensen hier terecht met al hun vragen over zorg. Een teamleider en verpleegkundige van Rivas zijn aanwezig om bezoekers te ontvangen en hen te woord te staan. Daarnaast is er een medewerker die alles over de diverse zorghulpmiddelen kan vertellen.

Het thema van de eerste middag op 29 januari is ‘thuiszorg’. ‘Er is een verpleegkundige aanwezig die informatie kan geven over de thuiszorg in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook over langer zelfstandig thuis wonen’ vertelt Gerrie het Lam, teamleider bij Rivas.

Thema’s
Tot en met juni zijn diverse middagen gepland. ‘Op 26 februari is het thema ‘longen’. Er komt dan een longverpleegkundige uit het Beatrixziekenhuis’, zegt Gerrie. Op 26 maart geeft een diabetesverpleegkundige van Rivas uitleg over waarbij zij mensen met diabetes kan ondersteunen en begeleiden. Ook is er informatie over insulinepennen en glucosemeters. De diëtist komt 28 mei. Zij zal alle vragen beantwoorden over voeding. En als laatste staat op 25 juni het thema veiligheid centraal. ‘Er worden handige tips gegeven, zodat mensen zich thuis en op straat veilig voelen’, vertelt Gerrie verder.

Aanmelden
De inloopmiddagen van Rivas vinden plaats in De Hoogjens 29 in Sleeuwijk. De middagen vangen om 14.30 uur aan en duren tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden voor de inloopmiddag is niet nodig, belangstellenden zijn van harte welkom!

Voor meer informatie kan men contact opnemen via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of kijken op www.rivas.nl.

Lees meer over:

Sleeuwijk rivas inloopmiddagen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.