zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Schoolzones worden opvallender gemaakt

17 januari 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Afgelopen dinsdag heeft de Regenboogschool in Dussen het Brabants Verkeersveiligheids label (BVL-label) uitgereikt gekregen. Het BVL biedt scholen en gemeenten de helpende hand om structureel en meer op de praktijk van alledag gerichte verkeerseducatie te geven.

Ook is er een start gemaakt met het aanbrengen van meer attentiemateriaal bij de schoolzone. Dat houdt in dat er gekleurde paaltjes en hekjes geplaatst zijn of gaan worden die de schoolzone extra laten opvallen. Ook worden er op belangrijke schoolroutes attentiemateriaal aangebracht.

De Regenboog in Dussen is de eerste school waar deze attentiematerialen werden aangebracht.  

Rondom alle scholen in de gemeente Werkendam worden rond de schoolzones deze maatregelen genomen. (Foto gemeente Werkendam)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.