woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Almgaard werkt samen met Hoppas in verkeersproject

16 januari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Kinderdagverblijf van Hoppas, de buren van OBS Almgaard, heeft onlangs het "verkeersveiligheidscertificaat" behaald.

Het kinderdagverblijf werkt op dit moment zes weken lang aan een project "verkeer" en de basisschool heeft nu besloten daarop aan te haken. De school laat weten: "Aangezien we onlangs de contacten en samenwerking hebben geïntensiveerd, is besloten er een samenwerkingsproject van te maken met de kleuters van De Almgaard."

Zo brengen de kleuters met de peuters een bezoek aan transportbedrijf E. van Wijk, waar zij kennis zullen maken met 'enorme' vrachtwagens.

Op dinsdag 29 januari krijgt de school bezoek van de peuters tussen 10.15 uur en 11.15 uur en gaan kleuters en peuters samen knutselen om verkeerslichten te maken.

Ouderbijeenkomst
Op 5 februari zal er voor de ouders van de peuters en de ouders van de groepen 1 tot en met 4 een ouderbijeenkomst worden gehouden met het onderwerp "veilig met de auto in het verkeer". Deze presentatie zal verzorgd worden door Janneke Schoonen, beleidsmedewerker Verkeer van de gemeente Woudrichem. De bijeenkomst zal worden gehouden in De Almgaard.

Het project voor de peuters wordt afgesloten met het behalen van een verkeersdiploma, waarvoor ze het verkeersplein op de speelplaats van De Almgaard zullen gebruiken.

Lees meer over:

school Almkerk almgaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.