woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Langlaufen op Sneeuwpark Almkreek

16 januari 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Nu het volop gesneeuwd heeft, is het landschap van Altena veranderd in een ansichtkaart. De aanblik nodigt uit om van alles te ondernemen. 'Sneeuwpark' Almkreek speelt daar handig op in door het golfpark om te bouwen tot een loipe waarop fantastisch te langlaufen valt.. 

Golfpark Almkreek: 'Er ligt meer dan voldoende sneeuw. Wij hebben dan ook met veel enthousiasme een loipe aangelegd op onze golfbaan.'
De loipes zijn verschillend van lengte, de langste tot wel tien kilometer lang. Langlaufen over de glooiende golfbaan, in de prachtige natuur, met schitterende vergezichten… Een waar genot!'  Ervaren langlaufers - die ook vorig jaar zijn komen langlaufen - zijn zeer enthousiast over dit initatief.

Materiaal
Maar er is meer. Behalve langlaufen zijn ook winterse wandelingen mogelijk evenals sleeën op de besneeuwde baan. Na de sneeuwpret valt er in het Paviljoen Den Duyl lekker op te warmen bij de open haard en te genieten van winterse dranken en spijzen. "U kunt gratis gebruik maken van de baan. Wel maken wij u er graag op attent dat u uw eigen materiaal mee dient te nemen." (Beelden Almkreek)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.