donderdag 6 oktober 2022

Alles over Altena

'Eén Altena levert financieel het meeste op'

15 januari 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Adviesgroep PriceWaterhouseCoopers (PwC) heeft in opdracht van de drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem enkele onderzoeken uitgevoerd waarvan de resultaten als input dienen bij de verdere besluitvorming over de samenwerking.

Samenvoegen van de gemeenten Aalburg, Woudrichem en Werkendam levert het meeste financieel voordeel op, aldus het onderzoeksrapport ‘Samenwerken of herindelen in het Land van Heusden en Altena; feiten en meningen.’

Het onderzoeksrapport van PwC is te vinden op de site van de samenwerkende gemeenten Aalburg Werkendam en Woudrichem.

 

Lees meer over:

Altena eenheid een gemeente
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.