Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Leerlingen WvO-college bezoeken bouwplaats

15 januari 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Leerlingen van het Willem van Oranje College bezochten op donderdag 10 januari de bouwplaats van Den Eng en het Molenhuis in Veen. De leerlingen kennen het project al langer omdat ze eind 2011 een maquette bouwden voor het nieuw te bouwen informatiecentrum ‘De Dome’ dat inmiddels ook echt in het plangebied is gebouwd.

Nu de bouw ruimschoots het hoogste punt heeft bereikt bezochten de leerlingen de bouwplaats. Woonlinie vindt het belangrijk dat leerlingen de bouw van dichtbij meemaken. Leerlingen zijn immers de bouwvakkers van de toekomst.

Leerzaam
Op beide bouwplaatsen is een aantal leerlingen actief omdat ze erkend leerling bouwplaats zijn. Samen met de uitvoerders van de aannemers en de projectleider van Woonlinie zijn de leerlingen in de woningen geweest en hebben ze details bekeken van het dak, de dakkapellen en het metselwerk. Het was een leerzame ochtend.

Lees meer over:

veen willem van oranje bouwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.