Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

CIGO Lucas onderscheiden door Staatsloterij

14 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zondagavond is CIGO Lucas door de Nederlandse Staatsloterij onderscheiden met een Runner Up Award, een belangrijke blijk van waardering voor bijzondere inzet en prestaties door een verkooppunt. Dit jaar ontvingen slechts twee van de ruim 3500 verkooppunten deze Runner Up Award.

René en Carola Lucas zijn dan ook bijzonder trots dat zij - weliswaar - onverwacht deze prijs in ontvangst mochten nemen. De onderscheiding werd toegekend op grond van zowel acties in als buiten de winkel, zoals de grote reclamedoeken aan de Markt, het wekelijkse Miljoenenspel op OKé FM en het Boulevardspel waarin klanten een grotere winkans wordt gegarandeerd door CIGO Lucas. Eigenaar René Lucas (foto) in een reactie: 'Overigens is er het afgelopen jaar ruim € 150.000 aan prijzengeld uitgekeerd. Met recht Dé Loterijspecialist van de regio.'

EuroJackPot
Lucas is een actieve ondernemer. Eerder organiseerde hij ook met de redactie van Aalburg.net een actie in de 'jacht' op Facebook-vrienden voor het Aalburgse digitale marktplein. Deelnemers maakten toen kans op een gratis lot voor de EuroJackPot. Op zaterdag 29 september werden de loten aan de gelukkige winnaars uitgereikt. Dit gebeurde in de winkel van CIGO Lucas, aan de Markt in Wijk en Aalburg onder het genot van een kop koffie..

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.