dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Nieuwjaarsreceptie Buurtvereniging De Zwaan geslaagd

14 januari 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Buurtvereniging De Zwaan had op de agenda de nieuwjaarsreceptie staan. De Zwaan geheel waardig liep ook deze buurtactiviteit als een trein: 'gezellig, ontspannen, gastvrij en drukbezocht' bleken de sleutelwoorden.

Nezinus en Marja stelden hun huis open en worden op het weblog van de buurtverening nogmaals bedankt voor de geboden gastvrijheid. Cees en Hanny haken daar nog een keer op in en reageren: 'De hapjes op, de flessen leeg en dus het was weer gezellig om onder elkaar te zijn. Bedankt allemaal.'

Wie plaatjes wil kijken: klikt hier...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.