donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Derde plaats voor Andelo tijdens turncompetitie

14 januari 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - De meisjes van de (pré-)instap van gymvereniging Andelo uit Giessen hebben zaterdag 12 januari de derde plaats behaald op de turncompetitie in Ridderkerk. Voor een aantal van de turnsters was het de eerste wedstrijd bij de turnselectie.

Al vroeg in de ochtend begonnen de meisjes op sprong. Hier lieten ze zien toch één van de beste te zijn. Alle meisjes behaalden een cijfer boven de 13,000. Wat erg hoog is voor de turnsport. Ook op brug werd er goed gepresteerd.

Lastig
Op balk werd het voor een aantal turnsters lastig. De kleine pasjes en houdingen zijn erg moeilijk te onthouden en de nog jonge turnsters vergaten wat kleine puntjes in hun oefening. De wedstrijd eindigde op vloer. Hier werden mooie gecontroleerde oefeningen gedraaid en Kiara de Kock liet zien dat ze ook moeilijkere elementen beheerst op dit onderdeel.

De turnsters eindigde met 135,630 punten op een verdiende derde plaats. Turnster Jenna Kant werd hierbij individueel tweede van alle turnsters van het toernooi. Op 20 april 2013 zal het team van Andelo uitkomen op de tweede turncompetitie. (Foto Andelo)

Lees meer over:

Gymvereniging Andelo gym
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.