vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Henri Verhagen vertrekt uit AlteNU-bestuur

12 januari 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Henri Verhagen uit Meeuwen zet zich sinds eind 2011 in voor het startersbestuur van AlteNU. Inmiddels is de eerste wijziging in dat bestuur een feit: Verhagen heeft besloten op te stappen. Reden: drukke werkzaamheden.

AlteNU is opgezet vanuit Woonservice Meander uit Werkendam. Met het startersbestuur hoopt de woningcorporatie de leef-, woon- en werkomgeving voor starters aantrekkelijker te maken. Vorig jaar presenteerde het voltallige startersbestuur zich tijdens het AlteNU Event in Fort Altena.

Verhagen geeft op zijn site MeeuwenOnline tekst en uitleg omtrent zijn vertrek: "Eind 2011 werd ik door burgemeester Fons Naterop benaderd. Hij gaf aan dat men bezig was met de realisatie van een startersbestuur. Dit startersbestuur moest leef-, woon- en werkomgeving van starters binnen het Land van Heusden en Altena gaan verbeteren. Aan mij was gevraagd of ik het project wilde ondersteunen rondom de kickoff en werving van bestuursleden. Zo heb ik de website opgezet en samen met woningcorporatie Meander de werving gedaan. Deze wilde echter niet dat ik na de opstart mijn werkzaamheden zou neerleggen en zo kreeg ik uiteindelijk zelf ook een plaats binnen het startersbestuur.

Projecten
Op dit moment zijn er diverse projecten in ontwikkeling die een grote kans van slagen hebben. Zo is AlteNU druk bezig met een marktonderzoek. Op basis van dit marktonderzoek kan goed in beeld gebracht worden wat de specifieke wensen zijn van de starters in het gebied. Ondanks de projecten en werkzaamheden heb ik toch besloten om mijn werkzaamheden voor AltenNU te beëindigen. Door een nog steeds toenemende drukte bij mijn andere werkzaamheden, is het voor mij niet meer mogelijk mijn werkzaamheden voor startersbestuur nog langer met die andere activiteiten te combineren."

Verhagen is onder meer radiomaker op OkéFM met de Vrijdagavondshow, ook maakt hij deel uit van het bestuur van het lokale radiostation. Naast zijn dagelijkse werk voor internetbureau MaxServ in Giessen, beheert hij diverse websites, heeft hij een eigen onderneming - New Day Media - en is hij mede-organisator van het succesvolle business netwerk Open Coffee Altena.

Of er gezocht gaat worden naar een opvolger is nog niet bekend. (Foto Aalburg.net - Verhagen tijdens een van zijn radio-uitzendingen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.