zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Gearresteerde Veenaar had niets te maken met overval Coop Super

11 januari 2013 (door AalburgNet)

NIEUWENDIJK / VEEN -  De politie onderzoekt op dit moment een gewapende overval op een supermarkt aan de Rijksweg in Nieuwendijk. Het misdrijf vond plaats op donderdagavond 10 januari 2013. Er raakte niemand gewond. Wel werd een man uit Veen gearesteerd op verdenking van betrokkenheid. Zijn postuur maakte hem verdacht.

Rond 18.45 uur kwam de overvaller de winkel in Nieuwendijk binnen. Hij droeg een bivakmuts. Er waren op dat moment negen mensen in de winkel aanwezig, (zeven klanten en twee personeelsleden). De dader dreigde met een vuurwapen en eiste geld. Hij ging er vandoor met een geldbedrag vanuit de kassa. Er is niemand tijdens de overval gewond geraakt.

Signalement
In de loop van de avond werd een 34-jarige man uit Veen opgepakt op basis van het opgegeven signalement. Uit onderzoek bleek dat deze man niets met de overval te maken had. Toen dat duidelijk was, is hij meteen weer in vrijheid gesteld.

Lees ook het verdere - eerdere - bericht op Werkendam.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.