maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Gewapende overval op Coop Nieuwendijk

10 januari 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De Coop Supermarkt in Nieuwendijk werd aan het begin van de avond (donderdag) bezocht door een lid van het overvallersgilde. Een gewapende overvaller deed een inval in de winkel aan de Rijksweg. Het blijkt daarbij te gaan om één dader. De politie stuurde om 18:53 uur een Burgernetbericht uit, dat luidde als volgt:

'Gewapende overval Nieuwendijk, coop 1 dader met pistool fors postuur. Met jumbo tas en sporttas bij zich. Heeft u informatie? Bel 0800-0011'

Van buit of mogelijke slachtoffers, alswel schade is op dit moment niets bekend. De dader heeft de benen genomen.

Burgernet
Burgernet is een samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven uit de gemeente. In de regio Midden en West Brabant zijn meer dan 118.000 mensen lid van Burgernet. Daarvan zijn 90.000 mensen afkomstig van SMS Alert. Burgernet is de landelijke vervanger van SMS Alert.

Lees meer over:

Politie overval coop Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.