maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Politie overloopt Hankse inbreker

10 januari 2013 (door WerkendamNet)

WELL/HANK - Bij een inbraak in een schuur behorende bij een woning aan de Slijkwellsestraat in Well, werd een 24-jarige man uit Hank door agenten overlopen. Een bewoner had de politie gewaarschuwd. De man had met een breekijzer een raam geforceerd.

Bij aankomst  zagen de agenten dat de verdachte de schuur inrende. Daar werd hij aangehouden. In de omgeving van de schuur werd ook de auto van de verdachte aangetroffen. De man uit Hank werd overgebracht naar het politiebureau in Tiel. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet.

Lees meer over:

Politie inbreker hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.