maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Overvaller uit De Koog gepakt in Hank

8 januari 2013 (door WerkendamNet)

HANK -  Een 32-jarige man uit De Koog is dinsdag 8 januari rond 12:00 uur aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een woning aan de Roerdompstraat. De politie kon door informatie over het signalement en het voertuig van de dader, de verdachte snel na de overval in de boeien slaan.

Rond 11:15 uur belde een man aan bij een woning aan de Roerdompstraat. De bewoner deed open en de overvaller eiste geld onder bedreiging van een wapen. Zonder buit is de dader weer vertrokken.

Signalement
De politie kreeg vervolgens uitgebreide informatie over het signalement, het kenteken en het voertuig van de dader. Hierdoor wist de politie op het spoor te komen van de verdachte en werd hij op de Kurenpolderweg aangehouden. De man is overgebracht naar het cellencomplex, in verzekering gesteld en wordt later verhoord.

Lees meer over:

Politie hank overvaller
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.