vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Woerkummer Jos Korthout bij EO op 2

7 januari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De EO is op zoek naar inspirerende bewoners en kleine streekverhalen die het hart raken. In 'Geloven op 2' gaat het over leven en geloven. Iedere week staat een andere plaats in Nederland centraal. Inspirerende bewoners en bijzondere streekverhalen komen langs. Tussendoor is er aandacht voor christelijk nieuws uit binnen- en buitenland.

In week van 14 tot en met 17 januari (maandag tot en met donderdag) wijdt de omroep het middagprogramma “Geloven op 2” aan Woudrichem en haar inwoners. Naast Coby en René van brocantewinkel “Oude Liefde”, schrijfster Marian Grandia, schilder-filosoof Jan Krale, komt ook Levenscoach en stadgids Jos Korthout in beeld.

Deze uitzending is op 16 januari. Jos Korthout is één van de columnisten op Woudrichem.net. Dit keer met zijn column 'Allemaal winnen...'

Deze week
Deze week vertelt de burgemeester waarom Woudrichem de stad van zijn hart is. Rolf van Andel woont in zijn zelfgebouwde schip op het water en zingt met hart en ziel vissersliederen in het Woudrichemse Visserskoor. In de docusoap bereiden bewoners een groot Winterfeest voor dat op slot Loevestein gehouden wordt.

Het programma wordt tussen 16.00 en 18.00 uur uitgezonden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.