vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Grote gymfeest druk bezocht

5 januari 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN / SLEEUWIJK: Op 2 en 3 januari bezochten meer dan tweehonderd kinderen Het Grote Gymfeest, dat in sporthal De Jager werd gehouden. Gymverenigingen Andelo uit Andel en De Zilvermeeuw uit Sleeuwijk hadden de handen ineen geslagen om er een groot feest van te maken. Het Grote Gymfeest is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Gym Unie om de gymsport in Nederland te bevorderen.

In de sporthal waren verschillende activiteiten te doen. Zo kon je springen op de tumblingbaan en in het luchtkussen, klimmen en klauteren op het freerunparcours en turnen op de evenwichtsbalk. Naast dat je je zelf kon uitleven, waren er ook diverse demonstraties. De ritmische gymnastiek uit Sleeuwijk liet een aantal oefeningen zien en ook de turnselectie van beide verenigingen was van de partij om het tumblingbaan springen te laten zien.

Ballonnen
Tijdens de verschillende workshops die werden aangeboden kon je kennis maken met onder andere acro gymnastiek en dans. Na afloop van het gymfeest werden er ballonnen opgelaten met sterretjes eronder. De ballon die de grootste afstand aflegt wordt beloond met een prijs. (Foto Andelo/Zilvermeeuw)

Wie beelden wil zien, klikt hier... 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.