maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne wint in Surhuisterveen

3 januari 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - In Surhuisterveen werd de achttiende Centrumcross verreden, met deelnemers uit negen landen. Marianne Vos won de Friese wedstrijd met een groot gemak. De wereldkampioene versloeg - op een loodzwaar parcours - net als vorig jaar Helen Wyman (GBr). Anna van der Breggen (Hasselt) eindigde op het glibberige parcours op de derde plaats

Het eerste grote doel van 2013, de nationale cross-titel, staat in het weekend van 12 en 13 januari in Hilvarenbeek op het spel. Vos heeft nog niet veel cross-kilometers in de benen, maar ze toonde in Friesland opnieuw aan dat het met de vorm wel goed zit. (Archieffoto)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.