zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem start actie: 'Help kinderen de winter door'

3 januari 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In het kader van “Help onze kinderen de winter door” is VV Woudrichem een sponsoractie gestart. Zolang de velden niet bespeelbaar zijn, wil de Woerkumse club de pupillen komende zaterdagochtenden laten zaalvoetballen in 't Rondeel.

De afgelopen jaren moesten de kinderen elke zaterdag geld meenemen. Met de sponsoractie hoopt men voldoende geld bijeen te krijgen om de zaalhuur te bekostigen en misschien wel nieuwe ballen en/of doeltjes te kunnen kopen.

Sponsoren
Sponsoren kan voor 30 euro. Inmiddels hebben zich al veertien enthousiaste sponsors gemeld, veelal (letterlijk) ondernemende ouders, zoals Ga voor Taal en ’t Woerkums Reisbureau. De horeca in Woudrichem is eveneens enthousiast. Net als een familie die 30 euro privé sponsort om de aandacht te vestigen op het goede doel, in dit geval Respect. Met de actie Respect probeert de KNVB excessen op en rond de velden te beteugelen. Dit naar aanleiding van de recentelijke, geweldadige dood van een voetbalgrensrechter. (Foto Gaby van der Kruit)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.