dinsdag 28 maart 2023

Alles over Altena

CBS De Hoeksteen zoekt reünisten

31 december 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - CBS De Hoeksteen in Wijk en Aalburg viert feest en wel in april 2013. Het is dan maar liefst veertig jaar geleden dat de twee scholen zijn samengevoegd tot de huidige CBS De Hoeksteen.

De school laat weten: "Omdat we een reünie willen organiseren, zijn we op zoek naar zoveel mogelijk oud-leerlingen en oud-collega's. Dus daarom de vraag om zoveel mogelijk mensen te wijzen op deze reunie. Binnenkort volgt er meer nieuws. Met vriendelijke groet, het team van De Hoeksteen."

De Hoeksteen 40 jaar -1
De commissie is al hard aan het werk om allerlei activiteiten te organiseren en heeft een oproepje geplaatst via facebook. Ook zouden we het erg fijn vinden als het schoolkoor nog één keer zou willen optreden. Iedereen die ooit op het schoolkoor heeft gezeten wordt ook verzocht dit via reunie@dehoeksteencbs.nl aan te geven.

De Hoeksteen 40 jaar -2
Ook zijn we bezig om een herdenkingsboekje/ -tijdschrift uit te geven. Daarvoor zijn we nog op zoek naar oude foto’s vanaf 1973 (= de tijd dat de 2 scholen Wijk – Aalburg samen werden gevoegd in één gebouw aan de Jasmijnstraat). Hebt u nog mooie foto’s van die tijd, zou u die a.u.b. voor 18 januari bij de directie willen afgeven of mailen naar: info@dehoeksteencbs.nl

In het boekje/ tijdschrift is ook ruimte voor verhalen van ouders. Hebt u een leuke herinnering aan de Hoeksteen of heeft u een ander mooi verhaal over de Hoeksteen dan kunt u dat ook op school afgeven. (Foto CBS De Hoeksteen)

Voor vragen: reunie@dehoeksteencbs.nl
Voor Facebook: klik hier...

Lees meer over:

school Hoeksteen foto reunie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.